Partners

StartUp Leudal is een initiatief van de Gemeente Leudal, Rabobank Peel Maas en Leudal, IMK, Ondernemersklankbord en StartersCentrum Limburg. Hieronder vind je meer informatie over de dienstverlening van de organisaties en hun contactpersonen.


Gemeente Leudal

Heb jij de ambitie om te gaan ondernemen in de gemeente Leudal of ben jij al gestart met een eigen bedrijf? Onze accountmanagers bedrijven zijn jouw eerste aanspreekpunt bij de gemeente Leudal voor informatie over wet- en regelgeving, bestemmingsplannen alsmede gemeentelijke producten en diensten. Hij begeleidt jou bij eventuele vergunningprocedures en bij complexe vraagstukken zorgt hij dat de juiste mensen worden ingeschakeld.

Contactpersoon: Perry van Doorn en Hugo van Heesewijk.

Telefoon: 0475 - 859000

E-mail middels het contactformulier t.a.v. accountmanager bedrijven

Website: www.leudal.nl


StartersCentrum Limburg

Voor veel starters en zzp’ers is het StartersCentrum de eerste stap in het ondernemerschap in Limburg. Het StartersCentrum ondersteunt iedereen die een eigen bedrijf wil starten middels persoonlijke adviesgesprekken, seminars en ondernemersprojecten. Wij begeleiden, adviseren, inspireren én stimuleren gratis de starters en zzp’ers vanuit StartUp Leudal. Ondernemen is spannend en uitdagend: een goed voorbereide starter heeft méér kans van slagen! Ga naar de website en meld je aan voor een adviesgesprek of seminar.

Contactpersoon: Ger Smith

Telefoon: 06 – 29058301

Email: gs@starterscentrum.nl

Website: www.starterscentrum.nl


Rabobank

Als coöperatieve bank geloven wij als geen ander in de kracht van het collectief. Samen met andere partijen wil de Rabobank graag de regio aanjagen en de economie stimuleren, om zo het wonen, werken en leven in het hart van Limburg weer een stukje mooier te maken. Het ondersteunen van mooie initiatieven als StartUp Leudal is hiervan een treffend voorbeeld. Onder ons motto “samen sta(rt) je sterker!” gaan we graag met startende ondernemers, zzp’ers en bedrijven in gesprek om hen te voorzien van een duidelijk financieel advies.

Contactpersonen: Mieke Hoeve en Paul Wulms

Telefoon: 088-7226666 

Email: MKB.kring.LIM@rabobank.nl

Website: www.rabobank.nl/lokale-bank/peel-maas-en-leudal/


IMK

IMK begeleidt ondernemers op cruciale momenten in de levenscyclus van hun onderneming. Door het inbrengen van kennis, ervaring, methoden en technieken werkt IMK aan de professionalisering van ondernemerschap en daarmee aan een groter overlevingskans van jouw onderneming. Er is een brede kennis van ondernemersregelingen aanwezig zoals de BBZ-regeling. Deze biedt (startende) ondernemers ondersteuning in bijzondere omstandigheden. Het IMK beoordeelt bedrijfssituaties en adviseert gemeenten. Verder is er het initiatief “155-Help-een-bedrijf” waarbij ondernemers kosteloos hulp kunnen krijgen wanneer het minder gaat met het bedrijf en je als ondernemer er vaak alleen voor staat.

Contactpersoon: Ruud Joris

Telefoon: 06 – 14486476

Email: r.joris@imk.nl

Website: www.imk.nl


Ondernemersklankbord

Ondernemersklankbord is een onafhankelijke stichting van ondernemers, directeuren,  managers en specialisten die hun actieve loopbaan hebben beëindigd. Wij stellen vanuit maatschappelijke betrokkenheid onze jarenlange kennis en praktijkervaring ter beschikking aan ondernemers in het MKB, de agrarische sector en maatschappelijke en culturele organisaties. Wij helpen jou bij de dagelijkse ondernemersvraagstukken zoals personeel aannemen, groei van het bedrijf, marketing etc. Op alle vlakken van de bedrijfsvoering kan op ondersteuning en begeleiding van stichting Ondernemersklankbord worden gerekend.

Contactpersoon: Sjra Clerkx

Telefoon: 06-25065671

Email: team-limburg@ondernemersklankbord.nl

Website: www.ondernemersklankbord.nl


Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.