Partners

StartUp Leudal is een initiatief van de Gemeente Leudal, Rabobank Peel Maas en Leudal, IMK, Starterscentrum Limburg en NewDeas Business Development. Hieronder vind je meer infromatie over de betrokken organisaties en personen.


Gemeente Leudal

Hebt u de ambitie om te gaan ondernemen in de gemeente Leudal of bent u al gestart met een eigen bedrijf? Onze accountmanager bedrijven, Hans Caris is uw eerste aanspreekpunt bij de gemeente Leudal voor informatie over wet- en regelgeving, bestemmingsplannen alsmede gemeentelijke producten en diensten. Hij begeleidt u bij eventuele vergunningprocedures en bij complexe vraagstukken verwijst hij u intern adequaat door.

Meer »

Rabobank

Als coöperatieve bank geloven wij als geen ander in de kracht van het collectief. Samen met andere partijen wil de Rabobank graag de regio aanjagen en de economie stimuleren, om zo het wonen, werken en leven in het hart van Limburg weer een stukje mooier te maken. Het ondersteunen van mooie initiatieven als StartUp stelt ons in staat om hier invulling aan te geven. Onder ons motto “samen sta(rt) je sterker!” gaan we graag met startende en jonge ondernemers in gesprek om hen te voorzien van een duidelijk financieel advies.

Meer »

IMK

Het thema ondernemerschap neemt in de maatschappij in belang toe. Met de recente explosie van het aantal startende zzp’ers staat ondernemerschap centraal in een aantal grote maatschappelijke veranderingen, waaronder flexibilisering van de arbeidsmarkt. De weg naar ondernemerschap wordt steeds vaker erkend als weg naar duurzaam financiële zelfstandigheid en daarmee als instrument voor sociale zekerheid.

Meer »

Starterscentrum Limburg

Stichting StartersCentrum Limburg is het eerste aanspreekpunt voor startende ondernemers en zzp’ers in Limburg. Het StartersCentrum ondersteunt iedereen die een eigen bedrijf wil starten en adviseert ondernemers die startproblemen ondervinden. Dit wordt mogelijk gemaakt door een uniek samenwerkingsverband tussen Limburgse gemeenten en een aantal regionale partners.

Meer »

NewDeas Business Developement

NewDeas Business Development is gespecialiseerd in het omzetten van innovatieve ideeën en concepten in succesvolle marktintroducties en groei.

Meer »

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.